• Hand wieden

• 16
  • 17
  • 18

Tijdens de hectische maanden van de Corona-crisis was het Museum gesloten, echter ...

... sinds dinsdag 2 juni is het Landbouwmuseum Tiengemeten (LMT) weer geopend. Daar zijn wij heel blij mee!
Wij houden daarbij rekening met landelijke eisen en voorwaarden ten aanzien van Corona. Ter bescherming van u en de vrijwilligers betekent dit een maximering van het aantal bezoekers en verblijfstijd per museum, een eenvoudige registratie bij de ingang en 1,5 meter afstand houden.
In verband met de beschikbaarheid van vrijwilligers is het LMT vanaf 9 juli geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Voor de rest van het seizoen zal de situatie steeds opnieuw worden bekeken; raadpleeg deze website voor de actuele informatie. Toegangsbewijzen voor de musea Tiengemeten kunt u alleen op het eiland bij de ingang van de musea kopen.
Een pontkaartje is alleen verkrijgbaar via de website van Vereniging Natuurmonumenten waarbij u zich ook dient aan te melden voor de overtocht. Mondkapjes zijn verplicht. De musea zijn geopend van 10.30 tot 16.30 uur.

Voor het Rien Poortvliet museum gelden andere openingsdagen; zie hiervoor de website: www.rienpoortvlietmuseum.nl

Tot ziens bij het Landbouwmuseum en het Rien Poortvlietmuseum!

Tijdens het winterseizoen (1 november 2020 - 1 april 2020) is het museum gesloten.